Halo: The Master Chief Collection – Προσωρινή μείωση playlists για το multiplayer λόγω προβλημάτων

0

Τα τεχνικά προβλήματα συνεχίζονται στη νέα γενιά και δεν τα γλύτωσε ούτε το Halo: The Master Chief Collection, που έχει τεχνικά θέματα με το multiplayer. Πιο συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές το matchmaking αδυνατεί να βρει παιχνίδια για να συμμετάσχετε, οπότε η 343 Industries αναγκάστηκε να μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων playlists αφαιρώντας τις Team Hardcore, Rumble Pit, Halo 4 και SWAT. Σύμφωνα με post του Dan Ayoub στο Halo Waypoint οι προγραμματιστές της ομάδας έχουν εντοπίσει το κυρίως πρόβλημα και εργάζονται πάνω στη λύση του, ενώ η αφαίρεση των παραπάνω playlists αποτελεί μία εντελώς προσωρινή λύση προκειμένου οι παίκτες να συγκεντρωθούν σε αυτές που λειτουργούν καλύτερα.

Εν συνεχεία ο Ayoub έδωσε μια προσωρινή “λύση”. Σε περίπτωση που περάσουν τέσσερα λεπτά και δεν έχετε βρει κάποιο match καλό θα ήταν να αποσυνδεθείτε και να προσπαθήσετε εκ νέου, καθώς αυτό θα μηδενίσει τους μετρητές και θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να παίξετε. Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Frank O’Connor στο NeoGAF αναφέροντας ότι το παιχνίδι υποστηρίζει dedicated servers, οι οποίοι όμως λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος δεν λειτουργούν σωστά και για αυτό οι χρήστες συνδέονται μεταξύ τους για τα matches του multiplayer.

Κλείνοντας, το Halo: The Master Chief Collection θα λάβει update εντός της ημέρας φέρνοντας διορθώσεις στα τα στατιστικά των παικτών και το σύστημα βαθμολόγησης. Το matchmaking θα χρειαστεί να περιμένει.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions