Tinertia: Platformer χωρίς άλμα για το PS4

0

Εντός του 2015 έρχεται το Tinertia στο PlayStation 4 φιλοδοξώντας να αλλάξει τον κόσμο των platformers. Ο τίτλος της Candescent Games δεν τα πάει καλά με το κλασικό άλμα και γι αυτό δεν διαθέτει και το αντίστοιχο πλήκτρο. Στη θέση του παίρνετε ένα rocket launcher με άπειρα πυρομαχικά τα οποία αναλαμβάνουν να σας στείλουν σε πολύ μεγάλα ύψη.

Η Candescent Games χαρακτηρίζει το Tinertia ως “twin stick platformer” με το ένα stick να ελέγχει την κίνησή σας και το άλλο να σας εκτοξεύει σε κάθε κατεύθυνση. Υπομονή μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους λοιπόν.

Tinertia 15572089078_0552f6f4a7_b

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions