PlayStation Vue: Νέα υπηρεσία για τηλεοπτικό περιεχόμενο

0

Μετά από υπηρεσίες όπως Music Unlimited, Movies Unlimited και Mubi, το PlayStation Vue είναι άλλη μία που υποθέτουμε ότι δεν θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Ωστόσο αξίζει αναφορά διότι δείχνει ότι η Sony βασίζεται στο ίδιο το PlayStation για να μπει σε μια διαφορετική για την ίδια αγορά.

Το PlayStation Vue είναι συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στο χρήστη να δει εκπομπές/σειρές από τοπικούς σταθμούς και συνδρομητικά δίκτυα. Μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή οτιδήποτε προβλήθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες, ενώ αν σημειώσει κάποια σειρά ως αγαπημένη, τότε έχει πρόσβαση στα επεισόδια για 28 μέρες μετά την πρώτη προβολή τους. Αυτά αποθηκεύονται στο cloud και δεν υπάρχει περιορισμός στο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Έχει ξεκινήσει η δοκιμή του PlayStation Vue ενώ το κόστος της συνδρομής δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση θα είναι διαθέσιμη σε PS3 αλλά και PS4.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions