Ο Patrice Desilets, δημιουργός του Assassin’s Creed, ιδρύει την Panache Digital Games

0

Πρώτα λίγα λόγια για τον Patrice Desilets. Ουσιαστικά βασικός υπεύθυνος για τη δημιουργία του Assassin’s Creed, αποχώρησε από τη Ubisoft λίγο πριν την ολοκλήρωση του Assassin’s Creed II. Βρέθηκε στην THQ όπου και ετοίμαζε νέο IP, κατά τις φημολογίες το επονομαζόμενο 1666. Η THQ καταρρέει οικονομικά και πουλά το studio του Desilets στη Ubisoft. Μερικούς μήνες αργότερα ο Desilets απολύεται με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό.

Μετά από όλα αυτά ο Patrice Desilets ανακοινώνει το νέο του studio, ονόματι Panache Digital Games. Χωρίς λοιπά στοιχεία και λεπτομέρειες. Οπότε, πάνω από όλα, ευχόμαστε καλή τύχη.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions