Οι φιγούρες amiibo μπορούν να κρατούν δεδομένα από ένα παιχνίδι τη φορά

0

Οι φιγούρες amiibo της Nintendo μπορεί να είναι συμβατές με πολλαπλούς τίτλους, αλλά, όπως προκύπτει, δεν μπορούν να τους εξυπηρετούν όλους το ίδιο.

Στην πράξη μια φιγούρα μπορεί να συνεργάζεται μόνο με έναν τίτλο τη φορά για ανάγνωση αλλά και εγγραφή δεδομένων. Μπορεί όμως να λειτουργεί για πολλούς, αρκεί αυτοί να απαιτούν μόνο την ανάγνωση δεδομένων. Άρα αν μια φιγούρα περιέχει δεδομένα του Super Smash Bros., συνεργάζεται μεν με Hyrule Warriors για ξεκλείδωμα περιεχομένου, αλλά ο μόνος τρόπος να κρατήσει δεδομένα από το δεύτερο τίτλο, είναι να διαγραφούν πρώτα τα δεδομένα του πρώτου από τις ρυθμίσεις του Wii U.

Ακούγεται λίγο περίεργη η κατάσταση, ειδικά δε αν προκύψουν και τίτλοι τρίτων με υποστήριξη amiibo. Μένει να δούμε το θέμα στην πράξη.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions