Προβλήματα για το Alien: Isolation μετά το τελευταίο patch στο PS4

0

Μία που ήρθε και μία που αποσύρθηκε το patch 1.1 του Alien: Isolation στο PS4, αφού δημιούργησε νέα προβλήματα. Διόρθωσε μεν την απόδοση των cut scenes αλλά προκάλεσε crashes και αχρήστευσε game saves, ειδικά στην έκδοση PS4 (Οι του Xbox One δεν είχαν ανάλογο πρόβλημα).

Η SEGA αναγνώρισε το πρόβλημα, απέσυρε το patch και προσπαθεί, μαζί με τη Sony, να προσφέρει λύση γρήγορα. Όσοι πρόλαβαν να το κατεβάσουν όμως προτρέπονται να διαγράψουν το παιχνίδι από το δίσκο τους, προσέχοντας να μη διαγράφουν παράλληλα και τα game saves, και ύστερα να το εγκαταστήσουν ξανά.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions