Το Dark World expansion του TowerFall έρχεται αρχές του 2015 στο PS4

0

Ανακοινώθηκε ότι το expansion (και όχι DLC όπως επιμένει η ομάδα ανάπτυξης) του TowerFall Ascension, ονόματι Dark World θα είναι έτοιμο και για PS4 στις αρχές του 2015.

Το expansion φέρνει νέους χαρακτήρες όπως τη Vainglorious Ghoul, η οποία ελέγχει και το πλοίο Amaranth. Αυτό είναι μια από τις 4 νέες τοποθεσίες που προστίθενται. Αυτές βρίσκονται στο Dark World, μια παράλληλη διάσταση του κόσμου του TowerFall. Ο τελευταίος πύργος, με όνομα Cataclysm, θα σχεδιάζεται πάντα τυχαία ώστε να αλλάζει κάθε φορά η εμπειρία.

Μέσα σε όλα υπάρχουν και νέα power ups όπως τα Trigger Arrows που λειτουργούν ως νάρκες και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Ακολουθούν τα Prism Arrows που εγκλωβίζουν τους αντιπάλους σας σε μαγική φυλακή.

Αυτά και άλλα πολλά στο επίσημο blog.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions