Αυτήν την εβδομάδα έρχεται το Retro City Rampage: DX σε PS4/PS4/PSV, θα εμφανιστεί και στα ράφια

0

Το Retro City Rampage: DX του Brian Provinciano κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα για PS4, PS3 και PS Vita ενώ θα υποστηρίζει Cross Buy. Η έκδοση για PS4 πάντως θα κυκλοφορήσει και ως φυσικό προϊόν, σε ειδική έκδοση με 2.000 μόλις αντίτυπα και θα μπορέσετε να τη βρείτε μόνο εδώ.

Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το soundtrack αλλά και μερικά ακόμη “digital freebies”. Θα έχει και εξώφυλλο διπλής όψης για να θυμηθούμε τα παλιά. Η φυσική εκδοχή του τίτλου θα κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Η ψηφιακή πάντως, που θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη, και θα κοστίζει 10 ευρώ (ή 8 αν είστε συνδρομητές PS Plus).

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions