Ημερομηνίες για Atelier Ayesha Plus: The Alchemist Of Dusk και Atelier Shallie: Alchemists Of the Dusk Sea

0

Η Koei Tecmo αποκάλυψε τις ημερομηνίες για τη δυτική κυκλοφορία δύο τίτλων Atelier.

Συνεπώς το Atelier Ayesha Plus: The Alchemist Of Dusk κυκλοφορεί 13 Ιανουαρίου για Βόρειο Αμερική και 15 για την Ευρώπη, ενώ το Atelier Shallie: Alchemists Of the Dusk Sea θα το δούμε 10 Μαρτίου στη Βόρειο Αμερική και 13 στην Ευρώπη.

Ο πρώτος τίτλος αποτελεί βελτίωση του πρωτοτύπου (δηλαδή της μη Plus έκδοσης) και θα διατεθεί για PS Vita προς 4ο ευρώ. Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνεις αγγλικούς αλλά και ιαπωνικούς διαλόγους, bosses από το Atelier Escha & Logy: Alchemists Of The Dusk Sky, νέα κοστούμια, hard mode και τα Album Mission με τα οποία ξεκλειδώνονται αποκλειστικά κοστούμια, features και η δυνατότητα αλλαγής της σύνθεσης του party ανά πάσα στιγμή. Κατά τα άλλα ο τίτλος του PS Vita θα έχει σχεδόν όλο το περιεχόμενο της έκδοσης του PS3.

Το Atelier Shallie: Alchemists Of The Dusk Sea με τη σειρά του, έρχεται να ολοκληρώσει την “υποσειρά” Atelier Dusk στο PS3 και λέγεται ότι θα φέρει βελτιώσεις με βάση τα σχόλια της κοινότητας για προηγούμενους τίτλους. Ταυτόχρονα θα περιλαμβάνονται μηχανισμοί που θα καλωσορίζουν λίγο καλύτερα όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά, με την επιλογή να “αναβαθμιστούν” στον πιο απαιτητικό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τους υπολοίπους. Κατά τα άλλα η Gust κάνει λόγο για απλούστερα μενού για αλχημεία και εγκατάλειψη του συστήματος διαχείρισης χρόνου. Ειδικά το τελευταίο είναι σημαντική διαφοροποίηση αφού, κατά κανόνα, ο χρόνος πάντα πίεζε σε κάθε τίτλο Atelier ενώ στο τέλος του δεν υπήρχε περιθώριο για περαιτέρω εξερεύνηση.

 

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions