Σχέδια για πολλά και δωρεάν DLC για το The Witcher 3: Wild Hunt

0

Συνεχίζοντας τη φιλική προς την τσέπη μας φιλοσοφία της η CD Projekt RED αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα DLC του The Witcher 3: Wild Hunt και τα νέα είναι μόνο ευχάριστα.

Συνολικά η ομάδα θα κυκλοφορήσει 16 DLC τα οποία θα είναι αγνώστου ακόμα μεγέθους και περιεχομένου. Αναφέρεται πάντως πως κάποια εξ αυτών θα προσφέρουν κάτι “μικρό”, όπως ένα σπαθί ή μια πανοπλία. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως και τα 16 DLC γίνονται δικά σας χωρίς επιπλέον κόστος, αρκεί να αγοράσετε τον τίτλο. Οποιαδήποτε έκδοσή του, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Ο Marcin Iwiński, συνιδρυτής της CD Project ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτό είναι το μεγαλύτερο ευχαριστώ των ανθρώπων του The Witcher προς το αγοραστικό κοινό. Και εφόσον έχουν ήδη επενδύσει ένα σεβαστό ποσό αγοράζοντας τον τίτλο δεν είναι σωστό να πληρώσουν επιπλέον για όλα τα δελεαστικά extras που γίνονται διαθέσιμα μετά την κυκλοφορία του.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions