Nintendo Briefing: Πρώτες αποκαλύψεις για το “Quality Of Life”, automatic downloads και άλλα

0

Σε ενημέρωση μετόχων προχώρησε η Nintendo αποκαλύπτωντας τις πρώτες ουσιαστικές λεπτομέρειες του προγράμματος “Quality Of Life” καθώς και νέα χαρακτηριστικά για τις κονσόλες της που προσπαθούν να μειώσουν τους χρόνους αναμονής απόκτησης  ενός ψηφιακού τίτλου. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ενημέρωση εδώ στα αγγλικά.

Quality Of Life

Το ακούγαμε καιρό και πλέον η Nintendo έφερε τις πρώτες πληροφορίες για το “Quality Of Life” program. Η πρώτη του εφαρμογή αφορά τον ύπνο μας και τη συμπεριφορά του ανθρώπινου σώματος κατά τη διάρκειά του. Η Nintendo συνεργάζεται με την αμερικανική ResMed για τη δημιουργία ενός αισθητήρα που τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι σας. Η συσκευή εκπέμπει ραδιοκύματα που μετρούν την κίνηση του σώματός σας, την αναπνοή σας και τους χτύπους της καρδιάς. Τα δεδομένα συγκεντρώνονται σε servers όπου και αναλύονται δίνοντας αποτελέσματα για την εξάντλησή σας αλλά και το σύνολο του ύπνου σας.

Η συσκευή φέρει 5 αυστηρές προδιαγραφές:

  • Δεν φοριέται από το χρήστη
  • Δεν αγγίζει το σώμα του χρήστη
  • Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια του χρήστη για τη λειτουργία της
  • Δεν θα υπάρχει αναμονή για έκδοση αποτελεσμάτων
  • Δεν θα χρειάζεται installation

Μαζί με τη συσκευή θα υπάρξει και αντίστοιχη εφαρμογή για φορητές συσκευές αλλά και τις κονσόλες της Nintendo για να τσεκάρετε τα αποτελέσματα από όπου σας βολεύει. Η συσκευή αναμένεται το 2016.

Automatic Downloads

Με την αρχή να γίνεται στην αμερικανική αγορά οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν ψηφιακούς τίτλους για τις κονσόλες της Nintendo μέσω του Nintendo.com. Το μόνο που χρειάζεται είναι σύνδεση με το Nintendo Network ID σας. Μετά την αγορά του τίτλου αυτός θα κατεβαίνει αυτόματα στην κονσόλα σας χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στο Nintendo eShop. Αυτή τη στιγμή πέραν του Nintendo.com την υπηρεσία υποστηρίζει και το Rakuten.com, με περισσότερα online shops (π.χ. Amazon) να ακολουθούν σύντομα.

 

Pre-load

Το Super Smash Bros. For Wii U θα φέρει μαζί του και το pre-load για την οικιακή κονσόλα της Nintendo. Όπως και στα PS4, Xbox One θα μπορείτε να κατεβάζετε το σύνολο ενός τίτλου πριν την κυκλοφορία του και όταν αυτός τελικά κυκλοφορήσει θα “ξεκλειδώνει” για να μπορέσετε να παίξετε κανονικά. Το pre-load θα υποστηρίζεται και μέσω του Automatic Download που προαναφέραμε αλλά και μέσω download cards που θα βρείτε σε καταστήματα λιανικής. Το pre-load θα έρθει και στο 3DS εντός του 2015.

 

 Wii U και 3DS

Μεγάλο ενδιαφέρον προς το Wii U δείχνουν οι καταναλωτές σύμφωνα με τον Iwata Satoru μετά την παρουσίαση της Nintendo στην E3 2014. Κινήσεις όπως το “Super Smash Bros. for Wii U: 50 Must-See Things” Nintendo Direct εξάλειψαν τις αμφιβολίες του κοινού για τον όγκο περιεχομένου στο Super Smash Bros. For Wii U ενώ ο Iwata ανέφερε πως όσο πιο πολύ “παλιώνει” η έκδοση του 3DS, τόσο μεγαλώνει η αναμονή του κοινού για την έκδοση Wii U.

Όσον αφορά το 3DS τα Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire είναι προ των πυλών με τη Nintendo να περιμένει αύξηση πωλήσεων του 3DS με την έλευσή τους. Η εταιρία υπόσχεται να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το lineup του 3DS τον επόμενο χρόνο ενώ σημείωσε για ακόμη μια φορά πως το New Nintendo 3DS δεν θα κυκλοφορήσει στη Δύση πριν το 2015.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions