Ευρωπαϊκή ημερομηνία για το Dead Or Alive 5: Last Round

0

Στις 20 Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί το Dead Or Alive 5: Last Round σε ευρωπαϊκό έδαφος για PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360. Η Team Ninja μας πληροφορεί πως η συγκεκριμένη έκδοση διαθέσει ακόμα περισσότερα επίπεδα, με το The Crimson του Dead Or Alive 2 να επιστρέφει. Όσον αφορά τους χαρακτήρες μπορείτε να περιμένετε νέα κοστούμια και χτενίσματα.

Οι έχοντες PS4 μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Dead Or Alive 5: Last Round – Core Fighters από το PSN, ως άλλο demo, με τέσσερις χαρακτήρες και σχεδόν όλα τα modes να είναι διαθέσιμα. Το Xbox One θα διαθέτει ένα συμβατικό demo καθώς και το Dead Or Alive 5: Last Round – Core Fighters αν και το τελευταίο θα απαιτεί ένα μικρό αντίτιμο. Με αυτό όμως παίρνετε 8 συνολικά χαρακτήρες (Ayane, Hayate, Kasumi, Ryu Hayabusa, Hitomi, Tina, Jann Lee, Bass).

Και στις δύο πλατφόρμες το Dead Or Alive 5: Last Round – Core Fighters υποστηρίζει αγορά περισσότερων χαρακτήρων.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions