Το Camp Pokémon είναι πλέον διαθέσιμο για iOS

0

Το Camp Pokémon είναι η δεύτερη εφαρμογή της The Pokémon Company για iOS ύστερα από το Pokémon Trading Card Game. Η νέα εφαρμογή αφήνει τον παίκτη να επισκεφθεί κατασκήνωση όπου μπορεί να ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες όπως Poké Ball Throw και Find the Pokémon.

Θα βρείτε τεστ που δοκιμάζει τις γνώσεις σας σχετικά με τις εξελιγμένες μορφές των πλασμάτων, το Photo Booth  που σας επιτρέπει να “διακοσμήσετε” φωτογραφίες σας με αυτοκόλλητα. Όλες οι δραστηριότητες εξασφαλίζουν κονκάρδες, τόσο για τη συλλογή σας όσο και για την αποκάλυψη περισσότερων επιπέδων και δραστηριοτήτων.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions