Living World Season 2 και Holiday events για το Guild Wars 2

0

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Guild Wars 2 η ArenaNet ανακοινώνει τα σχέδιά της για τον τίτλο μέχρι το τέλος του έτους.

Η δεύτερη season του παιχνιδιού (Living World Season 2) θα γίνει διαθέσιμη στις 4 Νοεμβρίου και μεταφέρει την μάχη της Tyria ενάντια στο δράκο Mordremoth. Η ιστορία θα ρίξει φως στο παρελθόν και τα μυστικά της Tyria αλλά θα φέρει και νέες περιοχές στο χάρτη του Guild Wars. Η μάχη ενάντια στον Mordremoth κάνει πολλούς να ελπίζουν και σε προσθήκη πολυπόθητων raids.

Τέλος θα διεξαχθούν και φέτος τα πολύ αγαπητά στο κοινό εποχικά φεστιβάλ. Το πρώτο από αυτά ονομάζεται Mad Realm, έρχεται με αφορμή το Halloween και κυκλοφορεί ήδη. Στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται το Wintersday, δηλαδή το φεστιβάλ για τις ημέρες του χειμώνα.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions