Δωρεάν το Fox Company DLC για όσους προπαραγγείλουν το Company Of Heroes 2: Ardennes Assault

0

Η SEGA ανακοίνωσε πως όσοι προπαραγγείλουν το Company Of Heroes 2: Ardennes Assault, θα εξασφαλίσουν δωρεάν το Fox Company DLC, έναν ακόμη λόγο δηλαδή πέραν των Airborne, Support και Mechanized που περιλαμβάνονται στη βασική έκδοση του παιχνιδιού. Το DLC υπόσχεται μία επιπλέον αποστολή και επιπλέον στοιχεία για τις προσπάθειες του λόχου, του οποίου ηγείται ο Captain Monte Durante, ο οποίος θα συνοδεύεται από το δικό του σενάριο.

Θυμίζουμε ότι το Company Of Heroes 2 και το Company Of Heroes 2: The Western Front Armies πωλούνται αυτές τις μέρες με έκπτωση 75% και 66% αντίστοιχα, ενώ μπορούν να δοκιμαστούν δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο χάρη στο τρέχον Steam Free Weekend. Η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για PC στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το νέο trailer:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions