Η Amazon Game Studios ανακοινώνει 3 αποκλειστικούς τίτλους για τις φορητές συσκευές της

0

Το έριξε στις ανακοινώσεις η Amazon Game Studios αποκαλύπτοντας 3 αποκλειστικούς τίτλους για τις φορητές συσκευές Fire που ανήκουν στην ίδια. Πρόκειται για τα Til Morning’s Light, Tales From Deep Space και CreepStorm  που αναπτύσσονται σε συνεργασία με τις WayForward Technologies, Frontier Developments και Happy Tuesday αντίστοιχα.

To Til Morning’s Light είναι ένα action adventure με τη μικρή πρωταγωνίστρια να λύνει γρίφους για να λύσει μια κατάρα. Το Tales From Deep Space ακολουθεί έναν πωλητή και το droid του στην προσπάθειά τους να αποδράσουν από τον πιο εκκεντρικό διαστημικό σταθμό του γαλαξία, με δυνατότητα co-op και πολύ platforming. Τέλος το CreepStorm είναι ένα tower defence game με λίγο από RPG, cartoon και competitive online multiplayer.

Όλοι οι τίτλοι αναμένονται “σύντομα”. Μέχρι να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες δείτε παρακάτω τα πρώτα trailers των CreepStorm και Til Morning’s Light.

 

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions