Call Of Duty: Advanced Warfare – Αγοράστε το στη μια γενιά, αποκτήστε το και στην άλλη

0

Η Activision αποφάσισε να διευκολύνει εκείνους που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη Xbox One ή PS4, εφόσον βέβαια ενδιαφέρονται για το Call Of Duty: Advanced Warfare.

Όποιος αγοράσει ψηφιακά το νέο τίτλο για PS3 ή Xbox 360, θα μπορεί να αποκτήσει και την έκδοση για PS4 ή Xbox One χωρίς επιπλέον χρέωση. Αρκεί να κάνει την αρχική αγορά ψηφιακά μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2015 και να κάνει log in στο store του νέου συστήματος. Η φορητότητα ισχύει καλύπτει την πρόοδο του παίκτη αλλά και το όποιο αγορασμένο DLC. Ειδικά στην περίπτωση του PlayStation, όσο ανούσιο και αν ακούγεται, ισχύει και το ανάποδο. Δηλαδή μπορεί να αγοράσει κάποιος την έκδοση για PS4 και να αποκτήσει ύστερα την έκδοση PS3. Κάτι ανάλογο δεν ισχύει για τα συστήματα Xbox ενώ η φορητότητα δεν ισχύει από σύστημα της μιας εταιρείας στο σύστημα της άλλης.

Σημειώστε ότι η σχετική ανακοίνωση αφορά σίγουρα την αμερικανική αγορά, αλλά για την ώρα δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένα για την ευρωπαϊκή.

Σε κάθε περίπτωση, η τύχη εκείνων που θα προτιμήσουν το φυσικό προϊόν παραμένει αδιευκρίνιστη.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions