Στις 22 Οκτωβρίου η alpha του Kingdom Come: Deliverance

0

Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινά η alpha του Kingdom Come: Deliverance με την Warhorse Studios να αναφέρει πως δεν θα υπάρχουν πολλές μάχες. Θα έχετε όμως στη διάθεσή σας ένα μικρό χωριό για εξερεύνηση, μερικά mini quests και αρκετούς NPCs για να κουβεντιάσετε.

Ο αρχικός στόχος είναι να φανεί αν ο τίτλος τρέχει σωστά στα συστήματα των παικτών, με νέο περιεχόμενο να προστίθεται κάθε μερικούς μήνες. Η alpha θα διατεθεί μέσω Steam και όσοι ενίσχυσαν τον τίτλο στο Kickstarter θα λάβουν email για να συμμετάσχουν. Όσοι από αυτούς ελπίζουν σε αντίτυπο PS4 ή Xbox One, θα χρειαστεί να συμμετάσχουν στην alpha για να το αποκτήσουν.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions