Αφόρητοι: Ένα κενό, μια ελπίδα και το artwork του Uncharted

0

Άλλη μια εβδομάδα, άλλος ένα γύρος ανούσιων ειδήσεων στα τιτάνια gaming sites. Όπως την προηγούμενη φορά, ούτε τώρα γλιτώνουμε την αναφορά σε…αγγελίες.

Sony Bend’s New PS4 Exclusive Will Use “Cutting Edge 3D Rendering Tech,” “Complex Shader Tricks”

Για κάποιο λόγο θεωρείται λογική η ενασχόληση με τις αγγελίες για προσωπικό, όταν αυτές σχετίζονται με game developers, όπως στην περίπτωση της Sony Bend. Το μέσο κοίταξε τις απαιτήσεις της θέσης που πρέπει να καλυφθεί και τις μετατρέπει σε θεωρητικά features για τον άγνωστο τίτλο που αναπτύσσει η ομάδα για το PS4. Ε ναι λοιπόν. Τώρα δεν θα περιμένετε μόνο το Bloodborne αλλά και τα άγνωστα “Complex Shader Tricks”. Χωρίς να ξεχνάμε το “Cutting Edge 3D Rendering Tech”.

Phil Spencer Is Committed to The Success of Xbox One; Not Yet Ready to Announce Xbox VR

Γεια σας. Καλώς ήρθατε στο μαγαζί μου. Δεν ξέρω αν σας το είπα. Θέλω να πάει καλά το μαγαζί μου. Αρκεί ένας game journalist για να μετατρέψει το τίποτα σε κάτι. Αρκεί να μη ρωτήσετε “τι”.

Yes, Battlefield Hardline will work at launch

Ύστερα από τα πολυάριθμα προβλήματα του Battlefield 4, είναι λογικό να ανησυχεί κανείς. Ειδικά από τη στιγμή που η EA δεν φημίζεται τελευταία για τα λανσαρίσματά της. Λογική η απορία λοιπόν για τις ελπίδες του Battlefield: Hardline. Όχι όμως η ερώτηση, πόσο μάλλον η μετατροπή της απάντησης σε είδηση. Υπάρχει περίπτωση να πει ο developer πως δεν θα δουλεύει σωστά το προϊόν του στο λανσάρισμα; Σημαίνει τίποτα αυτού του είδους η επιβεβαίωση με τόσους μήνες αλλά και δεύτερο κύμα beta μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης; Εκτός αν πρόκειται για συζήτηση μεταξύ μάγων. Τότε αλλάζει.

Nintendo’s new 3DS ad is so sweet I want to puke

Πραγματικά, δεν χρειάζεται καν σχόλιο.

Uncharted 4′s Nathan Drake looks very next-gen in this close-up | VG247

Εδώ αξίζει η αναφορά μόνο και μόνο για τη χρήση του όρου next-gen. Ένας χρόνος έχει περάσει με νέο hardware στην αγορά. Μέχρι πότε θα το ονομάζουμε “επόμενη γενιά”;

Battleborn: what the hell is Gearbox making?

Ο ποιητής θέλει να πει Battleborn Preview. Αλλά όλα αλλάζουν στο βωμό του clickbait.

Ύστερα μας φταίνε τα δελτία ειδήσεων.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions