Pillars Of Eternity: Η κυκλοφορία μεταφέρεται στο 2015

0

Το Pillars Of Eternity, το πιο πρόσφατο μεγάλο εγχείρημα της Obsidian Entertainment επρόκειτο να διατεθεί μέχρι το τέλος του 2014. Αυτό κατέληξε ανέφικτο όπως φαίνεται, οπότε η κυκλοφορία του μεταφέρεται στο 2015.

Γιατί άλλαξαν τα σχέδια όμως; Η Obsidian εξηγεί πως έλαβε πάρα πολλά σχόλια από όσους συμμετείχαν στο beta testing του τίτλου και προκύπτει πως, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές, απαιτείται περισσότερος χρόνος. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένη περίοδος κυκλοφορίας εντός του 2015, οπότε τα πράγματα είναι κάπως ρευστά ακόμη, παρότι η ομάδα ανάπτυξης μπαίνει στην τελική ευθεία.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions