Η Green Man Gaming γίνεται publisher

0

Η Green Man Gaming λειτουργεί ως online μεταπωλητής εδώ και χρόνια, επιτρέποντας μάλιστα και τη διακίνηση ψηφιακών “μεταχειρισμένων” αλλά έχει πλέον και άλλες βλέψεις. Ανακοίνωσε τη σύνθεση της Green Man Loaded, παρακλάδι που θα λειτουργεί ως διανομές για τίτλους PC.

Για να το πετύχει αυτό επιστράτευσε τον Gary Rowe, ο οποίος έχει προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως οι Codemasters και SEGA. Η νέα εταιρεία υπόσχεται ότι θα αφήνει τον έλεγχο της εκάστοτε πνευματικής ιδιοκτησίας στα χέρια των developers και πέραν της διανομής προτίθεται να προσφέρει υπηρεσίες PR, marketing, βοήθεια για εξεύρεση χρηματοδότησης και άλλα.

Όχι κι άσχημα, σωστά;

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions