Super Smash Bros. For Nintendo 3DS: Γιατί δεν υποστηρίζεται τελικά το Circle Pad Pro;

2

Η ανακοίνωση πως το Super Smash Bros. For Nintendo 3DS θα υποστηρίζει το C-stick του New Nintendo 3DS, όχι όμως το περιφερειακό Circle Pad Pro για τα κλασικά Nintendo 3DS δεν άφησε και την καλύτερη εντύπωση, επομένως o Masahiro Sakurai εξηγεί την όλη κατάσταση στη στήλη που διατηρεί στο περιοδικό Famitsu.

Ουσιαστικά λέει πως είναι θέμα ισχύος. Το Super Smash Bros. φτάνει στο Nintendo 3DS στα όριά του και η υποστήριξη του Circle Pad Pro θα απαιτούσε πόρους (περί το 5% συγκεκριμένα βάσει της προηγούμενης εμπειρίας με το Kid Icarus Uprising) που απλά δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα στο New Nintendo 3DS αφού το C-stick είναι ενσωματωμένο και δεν απαιτούνται ανάλογοι πόροι, ενώ, έτσι κι αλλιώς, το New Nintendo 3DS είναι ισχυρότερο οπότε δεν υπάρχει η ανάλογη πίεση.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

2 Comments

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions