PES 2015: Ίδιο framerate, διαφορετική ανάλυση σε PS4, Xbox One

0

Ένας συγκριτικός πίνακας που εμφανίστηκε στο site της Konami αποκάλυψε διαφορές στην ανάλυση του PES 2015 σε PS4, Xbox One. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως η έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 θα “τρέχει” σε 1080p, ενώ η αντίστοιχη του Xbox One στα 720p. Παράλληλα σημείωσε πως και οι δύο εκδόσεις “τρέχουν” σε 60fps.

Ο πίνακας εξαφανίστηκε γρήγορα, αλλά τα screenshots έμειναν και κυκλοφόρησαν. Πάντως σύμφωνα με tweet στελέχους της Konami οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν επικοινωνήσει με τη Microsoft, αφήνοντας να εννοηθεί πως η προαναφερθείσα ανάλυση δεν είναι βέβαιο πως θα “ισχύει” στην τελική έκδοση του τίτλου για το Xbox One.

Το Pro Evolution Soccer 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου οπότε ίσως υπάρχει χρόνος για να υπάρξουν διορθώσεις και αλλαγές.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions