Αφόρητοι: Προσοχή. Περιέχει φυστίκια

2

Υποτίθεται πως η εβδομάδα που πέρασε θα ήταν πιο ήρεμη, πιο φυσιολογική. Τα πλάνα και οι προβλέψεις γίνονται συχνά για να χαλάνε βέβαια και η κάλυψη της επικαιρότητας φρόντισε να απογοητεύσει ακόμη περισσότερο. Σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες τουλάχιστον.

Οι 10 τίτλοι που ακολουθούν είναι πραγματικά ένας κι ένας.

Here’s some CoD: Advanced Warfare sketches from Sledgehammer’s Glen Schofield

O  Glen Schofield είναι επικεφαλής της Sledgehammer Games, της ομάδας που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Call Of Duty: Advanced Warfare. Σχεδιάζει (καλά κιόλας) ο άνθρωπος. Από πότε όμως είναι είδηση η παρουσίασης των σκίτσων του;

Kadokawa Games to Announce 5 New Games in November, Including One by From Software

Είναι Σεπτέμβριος. Και μαθαίνουμε ότι κάποιος θα ανακοινώσει νέους τίτλους το Νοέμβριο. Απίστευτο; Μη μας πείτε ότι μπορεί να ανακοινώσετε και κάτι το 2015; Γιατί πόσες συγκινήσεις να αντέξει κανείς;

Check Out Xbox One Exclusive Forza Horizon 2 Played by Xbox Japan’s General Manager

Όχι “δείτε νέο video”, όχι “δείτε νέο trailer”, όχι “δείτε νέο diary”, αλλά δείτε manager να παίζει παιχνίδι που προκύπτει από τα studio που εκπροσωπεί/διαχειρίζεται. Είμαστε ένα βήμα πριν το “Αποκλειστικό: δείτε με να παίζω το παιχνίδι μου”.

Watch Dogs developers are making big changes for the sequel

Φυσικά δεν αναφέρεται τίποτα συγκεκριμένο ή ουσιαστικό στο άρθρο, ούτε και στην πρωτότυπη συνέντευξη. Κουβέντα να γίνεται όμως.

Nippon Ichi Software Is Developing More PS4 Games Other Than Disgaea 5

Ιαπωνική εταιρεία, με παράδοση στα συστήματα της Sony, δηλώνει ότι δεν ετοιμάζει μόνο έναν τίτλο για PS4. Και το Authority ανακοινώνει ότι θα έχει και την άλλη εβδομάδα νέα στήλη “Αφόρητοι”. Αποκλειστικό;

Destiny has its first level 30 character

Τώρα πλέον απαιτεί ειδική αναφορά και στον πρώτο που φτάνει το level cap στο εκάστοτε videogame. Μην το πάτε μακριά. Θα μπορούσαμε να γιορτάζουμε και το πρώτο download ενός patch.

Dead or Alive 6 Will Make Full Use of Features of PS4 and Xbox One According to Yosuke Hayashi

Κλασική δήλωση ΟΛΩΝ των developers για κάθε γενιά hardware, πριν από το λανσάρισμά της και τουλάχιστον για 2 χρόνια μετά. Επίσης από πότε ο Yosuke Hayashi έγινε “legendary producer”;

This is what Halo 5: Guardians would look like in Minecraft

Προσοχή στη διατύπωση. Διότι δεν θα δείτε κάτι που φτιάχτηκε στο Minecraft αλλά πώς θα ήταν ένα trailer ΑΝ είχε φτιαχτεί στο Minecraft. Δημιουργός; Ο Devin Carramusa. Αλήθεια.

Final Fantasy VII G-Bike Will Have Materia, New Weapons, And Characters From FFVII

Τίτλος που είναι spin-off του Final Fantasy VII έχει όπλα, Materia και χαρακτήρες του Final Fantasy VII. Και το Metal Gear Solid V έχει χαρακτήρες του Metal Gear Solid V. Τα ματωμένα αίματα. Τα βρεγμένα νερά.

Ας μη λέμε λοιπόν πως μόνο τα δελτία ειδήσεων πάσχουν. Η ασθένεια είναι οικουμενική.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

2 Comments

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions