Έρχεται ανάσταση χαρακτήρων στο World Of Warcraft

0

Τίποτα δεν πάει χαμένο στο World Of Warcraft σύμφωνα με την Blizzard Entertainment, με την εταιρία να ανακοινώνει δυνατότητα…ανάστασης χαρακτήρων που έχετε διαγράψει. Η συγκεκριμένη δυνατότητα αναμένεται λίγο πριν το patch που θα προετοιμάσει τον τίτλο για το Warlords Of Draenor expansion.

Οι χαρακτήρες που επιλέγετε να φέρετε πάλι στη ζωή θα διαθέτουν όλο τον εξοπλισμό που είχαν πριν το “θάνατό” τους. Δεν θα μπορούν πάντως να υπάρχουν δύο χαρακτήρες με το ίδιο όνομα στον τίτλο. Οπότε αν ο healer σας ονομάζεται “Depon” και μόλις φέρατε στη ζωή παλαιότερο χαρακτήρα σας με το ίδιο όνομα, ο νέος θα χρειαστεί είτε να διαγραφεί, να μεταφερθεί ή να αλλάξει όνομα. Δοκιμάστε κάτι σε ασπιρίνη.

Η επαναφορά χαρακτήρων μπορεί να γίνει κάθε 30 ημέρες ενώ υπάρχουν και πιο συγκεκριμένοι περιορισμοί που μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Για όλα τα υπόλοιπα κατευθυνθείτε στο battle.net.

  • Characters under level 10 and Death Knights at level 55 are not eligible to be undeleted.
  • Characters between level 10 and level 29 will no longer be recoverable after 90 days.
  • Characters between level 30 and 49 will no longer be recoverable after 120 days.
  • All other characters level 50 and above are eligible to be undeleted at any time.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions