Tales Of Hearts R: Ανακοινώθηκαν bonus και Day One Edition

0

Το Tales Of Hearts R του PS Vita έρχεται στην Ευρώπη στις 14 Νοεμβρίου και η Bandai Namco Games ανακοίνωσε πως όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία, θα λάβουν την Day One Edition, ειδάλλως γνωστή και ως Soma Link Edition, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα επιπλέον DLC:

  • The Legacy Costume of Caius from Tales of The Tempest™ for Kor
  • The Legacy Costume of Marta from Tales of Symphonia™ Dawn of the New World™ for Kohaku
  • The Legacy Costume of Spada from Tales of Innocence™ for Gall

Επιπλέον θα διατεθούν και τρία ακόμη κοστούμια για Ines, Kunzite και Beryl, σε όσους αγοράσουν την Day One Edition, είτε έχουν προπαραγγείλει είτε όχι. Σε κάθε μία από αυτές τις εκδόσεις θα περιλαμβάνεται και δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση με έπαθλο 5 συνολικά (ιαπωνικές) ειδικές εκδόσεις.

Αυτές θα έχουν υπογραφές των συντελεστών, θα συνοδεύονται από εξωτερική θήκη με το όνομα των νικητών, ενώ ειδικό χαιρετισμό στους τελευταίους θα απευθύνει και ο Hideo Baba, ο παραγωγός της σειράς, σε video που θα ετοιμαστεί για την περίσταση, και μάλιστα για τον καθέναν ξεχωριστά.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions