Ο Tabata θέλει πιο “casual” το Final Fantasy XV

8

Ο Hajime Tabata, ο νέος επικεφαλής του Final Fantasy XV ύστερα από την αντικατάσταση του Tetsuya Nomura, δείχνει ότι η παραγωγή δεν αλλάζει μόνο χέρια αλλά μάλλον θα αλλάζει και βλέψεις. Μιλώντας στο Eurogamer ο Tabata είπε ότι θέλει να κάνει πιο casual το Final Fantasy XV, χωρίς όμως να χαθεί και το βάθος που περιμένει κανείς από τη σειρά.

Εξηγεί λοιπόν ότι οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού με αυτοκίνητο που μπορούν να επιλέξουν να κινείται αυτόματα, χωρίς τη δική τους εμπλοκή. Απλοποιημένο θα είναι και το σύστημα μάχης ώστε να απαιτούνται λιγότερα πατήματα πλήκτρων. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιείται κυρίως ένα μόνο πλήκτρο με την τεχνητή νοημοσύνη να επιλέγει το αποτέλεσμα του πατήματος ανάλογα με τις περιστάσεις.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

8 Comments

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions