Το Season Pass του Assassin’s Creed: Unity φέρνει περιπέτειες στην Κίνα

0

H Ubisoft ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το Season Pass του Assassin’s Creed: Unity, το οποίο θα κοστίζει 29,99 δολάρια. Περιλαμβάνει αρκετό νέο περιεχόμενο, όπως το Dead Knights add-on campaign, τρεις νέες αποστολές, 30 νέα items και ένα νέο downloadable game ονόματι Assassin’s Creed Chronicles: China.

“Τα γεγονότα του Dead Knights διαδραματίζονται μετά από αυτά του Unity και ακολουθούν τον Arno στη Saint-Denis, μία αγροτική πόλη έξω από το Παρίσι” δήλωσε ο creative director, Alex Amancio. “Αυτό είναι το σημείο στο οποίο θάβονταν όσοι είχαν βασιλικό αίμα. Λεηλατήθηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Είναι πολύ σκοτεινό και διαφορετικό από το υπόλοιπο παιχνίδι”. Μέσα από τις έξτρα αποστολές οι παίκτες θα γνωρίσουν νέες ιστορικές προσωπικότητες, θα εξιχνιάσουν δολοφονίες και θα πολεμήσουν για την ελευθερία. Οι αποστολές ονομάζονται:

  • The American Prisoner
  • Killed by Science
  • The Chemical Revolution

Τέλος το Assassin’s Creed Chronicles: China σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε το ρόλο του Assassin Shao-Jun και να χρησιμοποιήσετε πολεμικές τέχνες σε μια 2.5D Κίνα του 16ου αιώνα.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions