Hyrule Warriors: Έρχονται τρεις δωρεάν χαρακτήρες και πολύ DLC

0

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα προστεθούν 3 χαρακτήρες, χωρίς χρέωση, στο Hyrule Warriors. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις χαρακτήρες είναι οι Cia, Volga και Wizzro είναι μόνο η αρχή για το DLC. Από τη διάθεση του εν λόγω update θα ανοίξουν και οι προπαραγγελίες για περισσότερο DLC. Ετοιμάζονται 4 πακέτα με τιμή 1200 γεν το καθένα (πλην ενός που θα κοστίζει 500 γεν). Όσοι όμως προπαργγείλουν το All In One Discount Pack θα έχουν έκπτωση στο σύνολο ενώ θα λάβουν άμεσα τον Dark Link.

Τα πακέτα έχουν ως εξής:

 

  • Master Quest Pack: 16 Οκτωβρίου, 2014. 1200 γεν. Περιλαμβάνει ένα νέο όπλο, ένα νέο σενάριο, Adventure Map Pack και δύο κοστούμια.
  • Twilight Princess Pack: Τέλη Νοεμβρίου 2014. 1200 γεν. Περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτήρα, ένα νέο όπλο, Adventure Map Pack και δύο κοστούμια.
  • Majora’s Mask Pack: Ιανουάριος 2015. 1200 γεν.  Περιλαμβάνεις δύο νέους χαρακτήρες, Adventure Map Pack και τρία κοστούμια.
  • Boss Pack: Φεβρουάριος 2015. 500 γεν. Περιλαμβάνει δύο νέα game modes.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review του Authority.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions