Λεπτομέρειες για το Hellblade της Ninja Theory

0

Σε ένα event που διεξήχθη μέσω…twitter από την Ninja Theory, οι συντελεστές του επερχόμενου Hellblade απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού που περιμένει την κυκλοφορία του τίτλου. Από τις απαντήσεις τους, προέκυψαν αρκετές σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι. Κάποιες που ήταν “σιγουράκια” όπως η χρήση της Unreal Engine 4, ότι μάχες θα είναι “σκληρές και αδυσώπητες” και το γεγονός πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αρχικά στο PS4. Σημαντική λεπτομέρεια το ότι δεν είναι γνωστός ο τρόπος κυκλοφορίας του τίτλου (retail ή μόνο ψηφιακά).

Δόθηκε σημασία στο ότι δεν θα είναι open world, ούτε θα υπάρχει multiplayer, πως η ιστορία θα έχει τις ρίζες της στην Κέλτικη μυθολογία και πως ο κεντρικός χαρακτήρας ονομάζεται Senua. Δεν έγινε γνωστή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη στην αρχή της ανάπτυξής του.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions