Destiny: Μία μέρα, $500 εκατομμύρια τζίρος

0

Το Destiny, ό,τι και αν αποδειχθεί τελικά ως προς το ποιόν του, αποδεικνύεται καλή επένδυση για την Activision. Με συνολικό budget (για ανάπτυξη, προώθηση κ.λπ.) που υποτίθεται πως άγγιξε το μισό δις δολάρια, προκάλεσε ισοδύναμο τζίρο για την Activision με βάση το στοκ που διέθεσε στην αγορά. Επομένως δεν μετράμε πώληση στον τελικό καταναλωτή αλλά πώληση προς τη λιανική προκειμένου να υπάρχει αρκετό στοκ στην αγορά για το λανσάρισμα.

Ο αριθμός δείχνει προφανώς και την πίστης της λιανικής στον τίτλο της Bungie αλλά το και την ποσότητα των pre-orders τα οποία αποτελούν ρεκόρ για λανσάρισμα νέου IP.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions