Το Super Smash Bros. υποστηρίζει το C-Stick του New 3DS, όχι όμως και Circle Pad Pro

0

Μπορεί να μην το ανακοίνωσε κανονικά, αλλά η Nintendo είχε κάτι ενδιαφέρον να σημειώσει στην ιαπωνική σελίδα υποστήριξης για το Super Smash Bros. For Nintendo 3DS.

Ο τίτλος λοιπόν θα υποστηρίζει μεν το C-Stick του New Nintendo 3DS, το οποίο θα εκτελεί χρέη δεύτερου αναλογικού μοχλού, όχι όμως και το Circle Pad Pro που μπορεί να έχει ή να αγοράσει κανείς προκειμένου να προσθέσει δεύτερο αναλογικό μοχλό στο σύστημά του. Λέγεται ότι με το C-Stick θα είναι δυνατή η εκτέλεση Smash Attacks. Όσοι λοιπόν δεν θα έχουν New Nintendo 3DS, δεν θα έχουν τρόπο να χρησιμοποιήσουν δεύτερο αναλογικό μοχλό, ακόμη και αν έχουν στην κατοχή τους το περιφερειακό που διατίθεται ακριβώς για αυτόν το σκοπό.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions