Διαθέσιμο το demo του FIFA 15

0

Σε φάση κυκλοφορίας βρίσκεται το πολυαναμενόμενο demo του FIFA 15, καθώς βρίσκεται ήδη στο ψηφιακό κατάστημα του Xbox One, ενώ αναμένεται και στα αντίστοιχα καταστήματα των υπόλοιπων κονσολών εντός της μέρας. Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η Sony, το demo θα κυκλοφορήσει αύριο σε PS3 και PS4.

To demo έχει μέγεθος 3.07 GB, τουλάχιστον στην έκδοση του Xbox One, και δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να διαλέξουν μια από τις Chelsea FC, Liverpool FC, Manchester City FC, Borussia Dortmund, S.S.C. Napoli, Paris Saint-Germain FC, FC Barcelona και Boca Juniors. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μια δόση από το Ultimate Team, στο οποίο θα παρουσιάζεται ο τρόπος διαμοιρασμού των καρτών σε ομάδες αλλά και ματς με τα οποία οι παίκτες θα ελέγχουν τη “χημεία” της εκάστοτε ομάδας.

Η πλήρης κυκλοφορία του FIFA 15 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, 25 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη και στις 26 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions