Destiny: Αγοράστε στη μία γενιά, αποκτήστε το χωρίς χρέωση στην άλλη

2

Η Bungie και η  Activision αποφάσισαν να σας διευκολύνουν στην περίπτωση που θέλετε να παίξετε Destiny αλλά δεν έχετε PS4 και Xbox One.

Μπορείτε να το αγοράσετε για PS3 και Xbox 360 και να αποκτήσετε χωρίς χρέωση την έκδοση για PS4 και Xbox One. Βέβαια η διαδικασία συνοδεύεται και από κάποιους, αρκετά λογικούς, περιορισμούς. Η μετακίνηση αυτή υποστηρίζεται μόνο αν αγοράσει κανείς την ψηφιακή έκδοση και δεν ισχύει για το φυσικό προϊόν. Επιπλέον η αγορά πρέπει να γίνει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Επιπλέον η αναβάθμιση είναι δυνατή εντός του ίδιου brand. Δηλαδή από Xbox 360 σε Xbox One και από PS3 σε PS4. Άρα όχι από Xbox 360 σε PS4 ή από PS3 σε Xbox One.

Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες κατευθύνεστε στο επίσημο FAQ.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

2 Comments

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions