Νέο expansion και “next-gen” κυκλοφορία για το Saints Row IV

0

Ολοκαίνουριο, “καυτό” expansion ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Saints Row IV με την Volition να ανακοινώνει το Saints Row: Gat Out Of Hell. Το νέο expansion σας ρίχνει στην κόλαση (κυριολεκτικά) σε μια αποστολή διάσωσης και άλλων, μη λογικών, καταστάσεων. Η Volition υποστηρίζει πως η κόλαση θα έχει το μισό περίπου μέγεθος του Steelport. Κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου 2015 προς 19,99 δολάρια.

Πέραν του expansion το ίδιο το Saints Row IV θα κυκλοφορήσει και σε PS4, Xbox One ως Saints Row IV: Re-Elected. Κυκλοφορεί την ίδια ημερομηνία με το Saints Row: Gat Out Of Hell και περιλαμβάνει το Raints Row IV μαζί με όλο το extra περιεχόμενο που έχει λάβει μέχρι σήμερα (συμπεριλαμβανομένου και του expansion).

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions