Launch Day DLC για Hyrule Warriors και Fantasy Life

0

Η Nintendo έγινε συγκεκριμένη για το νέο περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τόσο του Hyrule Warriors για Wii U όσο και του Fantasy Life για 3DS.

Στην πρώτη περίπτωση το DLC είναι, ουσιαστικά, δωρεάν update που προσθέτει το Challenge Mode, ένα πιξελιασμένο σπαθί για τον Link, τη δυνατότητα επιλογής της μουσικής που παίζει αλλά και διάφορες διορθώσεις σε bugs.

Όσο για το Fantasy Life, το νέο περιεχόμενο θα διατίθεται επί πληρωμή και, ως add-on, ονομάζεται Origin Island. Περιλαμβάνει νέα περιοχή και πολιτισμό, νέους ισχυρούς εχθρούς, νέα ranks στα Life Classes, επιπλέον σενάρια αλλά και τη δυνατότητα υιοθέτησης πτηνών και δράκων.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions