GOG.com: DRM-Free ταινίες στο δημοφιλές κατάστημα

0

Το GOG.com, το δημοφιλές online κατάστημα για PC games το οποίο παρέχει DRM-Free τίτλους παγκοσμίως εδώ και 6 χρόνια, προσέθεσε ταινίες στον κατάλογό του. Διαθέτει περισσότερες από 200 συνεργασίες από τη βιομηχανία του gaming, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εκδοτών όπως οι Ubisoft, Square Enix και EA, ονόματα της indie σκηνής όπως οι Klei Entertainment, Almost Human, και Wadjet Eye Games αλλά και μία αφοσιωμένη κοινότητα και αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η απουσία DRM. Τώρα στόχος του είναι να πείσει τα μεγάλα studios του Hollywood να προσφέρουν τις ταινίες και τις σειρές τους χωρίς DRM.

“Η αρχική μας ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε με τα μεγάλα κεφάλια, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη αυτή η διαδικασία” παραδέχτηκε ο Guillaume Rambourg, VP for North America. “Κατά τη διάρκεια των αρχικών συζητήσεών μας οι απαντήσεις ήταν του τύπου ‘Μας αρέσουν οι ιδέες σας, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι. Θα ακολουθήσουμε ευχαρίστως, αλλά μέχρι κάποιος άλλος να το κάνει πρώτος, δεν θέλουμε να αναλάβουμε αυτό το ρίσκο”.

To GOG θα ξεκινήσει λανσάροντας ταινίες που απευθύνονται σε gamers όπως οι Gamer Age, The King of Arcades, και Pixel Poetry, ενώ ολόκληρο το site έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή του καθιστώντας το πιο εύκολο στη χρήση από mobile συσκευές. Τέλος με τις αλλαγές στο site έχουν εισαχθεί και νέες μέθοδοι πληρωμής καθώς και υποστήριξη για περισσότερα νομίσματα όπως το Ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το GOG ανήκει στην CD Projekt RED του Witcher.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions