Στα 30fps το The Crew στο PC

0

Όσο “κτήνος” και αν είναι το PC σας, το The Crew της Ubisoft θα αρνηθεί να τρέξει σε παραπάνω από 30fps. Το γεγονός παρατήρησαν οι χρήστες της beta και η Ubisoft αναγκάστηκε να ξεδιαλύνει το ζήτημα. Ανέφερε πως ο τίτλος θα έχει “κόφτη” στα 30fps ώστε να μην ξεφεύγει ιδιαίτερα από τις εκδόσεις των κονσολών. Υπάρχει τρόπος τα frames να φτάσουν τα 60 αν και θέλει λίγο ψάξιμο εντός των αρχείων του τίτλου, κάτι που (πάλι) ανακάλυψαν οι χρήστες της beta.

Η Ubisoft δεν το αρνείται αλλά λέει πως άμα αποφασίσετε να παίξετε σε 60fps, η εμπειρία ίσως είναι κατώτερη των προσδοκιών σας. Ίσως ακόμα και προβληματική. Με τα 30fps όμως θα υπάρχει απροβλημάτιστη υποστήριξη για 3 monitors και ανάλυση 5760χ1080.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions