Δεν κλάπηκαν προσωπικά δεδομένα από το PSN

0

Όπως θα διαπιστώσατε χτες, το PSN δέχεται επίθεση DDoS. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ψεύτικος φόρτος στους servers με σκοπό να διακοπεί η λειτουργία των όποιων υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος είναι η πτώση της υπηρεσίας, όχι η διείσδυση σε αυτήν.

Συνεπώς η Sony, για να καθησυχάσει τα πνεύματα, ανακοίνωσε ότι δεν αποσπάστηκαν προσωπικά δεδομένα κατά την επίθεση στο PSN. Και όλα αυτά ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη η ανάπαυλα του δικτύου για συντήρηση. Εν τω μεταξύ, χτες τη νύχτα άρχισαν να εμφανίζονται ειδοποιήσεις πως το PSN είναι ήδη “πεσμένο” με στόχο τη συντήρηση σε όσους άνοιξαν την κονσόλα τους. Απλά η Sony έχει πλέον περισσότερη συντήρηση να κάνει και από εκείνη που υπολόγιζε η ίδια.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions