Το 92% αγγιξαν οι ψηφιακές πωλήσεις games για PC

0

Τα νούμερα του 2013 είναι έτοιμα και η DFC Intelligence δήλωσε πως οι ψηφιακή πώληση αντιστοιχεί στο 92% του τζίρου από την πώληση PC games. Αν αυτό δεν είναι σαφές από μόνο του, ουσιαστικά η πώληση τίτλων για Windows, OS X και Linux στο ράφι του καταστήματος είναι πλέον “νεκρή” και οι χρήστες έχουν ήδη υιοθετήσει σχεδόν ολοκληρωτικά την ψηφιακή διανομή.

Το ποσοστό αυτό, σε συνδυασμό με τον άνοδο του τζίρου της κατηγορίας για το 2013, είναι άλλη μια θετική εξέλιξη για τα σχετικά formats. Ωστόσο είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στα charts τίτλων αφού άλλοτε οι publishers αρνούνται να μοιραστούν τα σχετικά νούμερα και άλλοτε οι εταιρίες έρευνας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν επαρκώς ή οσοδήποτε την ψηφιακή διανομή προκειμένου να την καταμετρήσουν.

Οι κονσόλες απλά περιμένουν τη σειρά τους.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions