Project CARS: 60fps στο PS4

0

Αρκετά ευχαριστημένη δείχνει η Slightly Mad Studios με το PlayStation 4 λέγοντας πως το Project CARS τρέχει ήδη πολύ καλά σε 60 frames στην κονσόλα της Sony. Το Xbox One ακόμα δεν έχει καταφέρει να χτυπήσει αυτό το στόχο και γι αυτό το studio δείχνει μόνο footage από την έκδοση PS4. Φυσικά η κατάσταση δεν είναι απαραίτητα “τελειωμένη” όμως αυτή τη στιγμή το PS4 έχει προβάδισμα. Μάλιστα η Slightly Mad Studios δηλώνει εντυπωσιασμένη με το πόσο “συνεργάσιμο” ήταν το μηχάνημα εξ αρχής.

Κάθε αυτοκίνητο στις εκδόσεις των κονσολών αποτελείται από περίπου 60,000 πολύγωνα, αριθμός που αντιστοιχεί με τα high settings της έκδοσης PC. Βέβαια η τελευταία διαθέτει και ultra setting όπου τα πολύγωνα κυμαίνονται ανάμεσα σε 200,000 και 300,000. Και εκεί το PC έχει αδιαμφισβήτητο προβάδισμα.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions