Λεπτομέρειες για το season pass του Middle-Earth: Shadow Of Mordor

0

Η Warnet Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως το Middle-Earth: Shadow Of Mordor θα έχει το δικό του season pass και μας φέρνει και τις πρώτες λεπτομέρειες για το τι παραπάνω σας προσφέρει. Θα ξεκλειδώνει περιεχόμενο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου αν και θα υπάρξει αρκετό επιπλέον περιεχόμενο στο μέλλον. Στο launch προσφέρει μια επιπλέον αποστολή (Guardians Of The Flaming Eye) και το Trials Of War challenge mode.

Μελλοντικά το season pass θα δώσει πρόσβαση σε ακόμα ένα set αποστολών (Lords Of The Hunt) και το The Bright Lord στο οποίο χειρίζεστε τον Celebrimbor, έναν Elven Warrior. H Monolith Productions υπόσχεται ακόμα περισσότερο περιεχόμενο αν και ακόμα δεν μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

 

 

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions