Ubusuna: Νέος τίτλος για PS4 από το δημιουργό του Ikaruga

0

Ο Hiroshi Iuchi είχε αποκαλύψει προηγουμένως πως ετοιμάζει νέο τίτλο για PS4 και ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των βασικών του στοιχείων.

Ονομάζεται Ubusuna και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την ομάδα M2. Φυσικά και πρόκειται για shooter. Παρότι οι μηχανισμοί δεν έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές κατά την περίοδο ζύμωσης, ο Iuchi ανέφερε πως ο κόσμος και η ιστορία θα είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι είχε προγραμματιστεί αρχικά, οπότε η ομάδα είναι στην παρούσα απασχολημένη με τον αναπροσδιορισμό του πλαισίου αυτού. Επιπλέον, παρότι ο τίτλος ανακοινώνεται για PS4, δεν αποκλείεται η εμφάνισή του σε άλλα συστήματα. Ωστόσο η M2, λόγω μεγέθους, δεν μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλές εκδόσεις παράλληλα.

Ένα είναι σίγουρο: θα φτύσουμε αίμα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions