Battlefield Hardline: 2 νέα multiplayer modes και “φρέσκο” single player

0

Ο πρωταγωνιστής του Battlefield Hardline ονομάζεται Nick Mendosa και μαθαίνουμε την ιστορία του μέσα από το single player campaign του τίτλου. Ο Steve Papoutsis (Visceral Games) ανακοίνωσε στη φετινή Gamescom πως ο τίτλος ρίχνει κάπως ταχύτητα στο συγκεκριμένο mode προκειμένου να εστιάσει περισσότερο σε χαρακτήρες και γεγονότα, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στη λογική τηλεοπτικής σειράς. Όχι βέβαια πως θα αφήσει τη δράση εκτός.

Ανακοινώθηκαν και 2 νέα multiplayer modes, τα Hotwire και Rescue. Για το πρώτο δεν ξέρουμε ακόμα κάτι ενώ στο δεύτερο παίζετε ως μέρος SWAT team που πρέπει να σώσει ομήρους μέσα σε τρία λεπτά.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions