X-Tactics: Νέος τίτλος από βετεράνους των Square Enix, SEGA και Capcom

0

Βετεράνοι των Square Enix, SEGA και Capcom αποφάσισαν να σχηματίσουν την ομάδα Gamkin και να παρουσιάσουν το X-Tactics, το οποίο και χαρακτηρίζουν ως Urban Exploration RPG.

Ο τίτλος έχει ήδη συγκεντρώσει τα μόλις $10.000 που ζητούσε μέσω Indiegogo και έχει εξασφαλίσει την τύχη του. Πρόκειται για τίτλο tactics που αναπτύσσεται για iOS, Android, Fire OS, Windows, OS X, Linux αλλά και…Google Glass.

Βασίζεται στην ιδέα ότι ο παίκτης θα μετακινείται, οπότε γεωγραφική θέση και καιρικές συνθήκες στον πραγματικό κόσμο θα επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι παίκτες είναι μέλη κατασκοπικών υπηρεσιών και θα χωρίζεται σε επεισόδια. Οι εκδόσεις για οτιδήποτε πλην υπολογιστών και Google Glass αναμένονται μέσα στο έτος με τις υπόλοιπες να ακολουθούν το 2015.

Δεδομένου ότι δεν παίρνουν όλοι αγκαλιά τον υπολογιστή τους σε κάθε μετακίνηση βέβαια, το κομμάτι της εξερεύνησης του κόσμου δεν θα διατίθεται στις ανάλογες εκδόσεις.

Περίεργα πράγματα.

Δείτε το video:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions