Διαθέσιμο σε 12 χώρες το EA Access

0

Η νέα υπηρεσία της EA ανοίγει τα φτερά της σε νέες χώρες και αγορές. Έτσι το EA Access διατίθεται μέσω Xbox One σε 12 χώρες και πιο συγκεκριμένα σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ισπανία. Η λίστα τίτλων είναι για την ώρα μικρή περιλαμβάνοντας μόνο τα Battlefield 4, FIFA 14, Madden NFL 25 και Peggle 2. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας λαμβάνουν επίσης έκπτωση 10% σε συγκεκριμένους τίτλους της EA όπως Dragon Age: Inquisition και Madden 15 αλλά και πρώιμη πρόσβαση σε beta, demos κ.λπ.

Θυμίζουμε πως το EA Access είναι αποκλειστικότητα του Xbox One μιας και η Sony θεώρησε πως δεν είναι κατάλληλη υπηρεσία για το PlayStation 4.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions