Αφόρητοι: Fappy New Year

0

Η περίοδος των εορτών μας έκανε καλό. Καθάρισε λίγο το  μυαλό, δεν καθάρισε καθόλου το στομάχι, ξεφύγαμε από την τετριμμένη καθημερινότητα. Έτσι, επανερχόμενοι με τη στήλη Αφόρητοι, είχαμε κάθε ευκαιρία να μείνουμε έκπληκτοι με τη βλακεία που δέρνει τον “κλάδο”. Αφού οι άλλοι ξεχνούν τις ευεργετικές ιδιότητες του σαρκασμού, καλύπτουμε το κενό. Και για το 2015.

Μιας και είπαμε για 2015…

Capcom Will Announce Major Game in January, Has Many in Development for 2016

Kingdom Hearts III News Coming in 2015 with a “Vivid Look” and Keyblade Transformations

The Future of the Toukiden Series Will Be Revealed in 2015

Team Ninja Will Reveal Unannounced Games in 2015

Square Enix Promises to Announce and Release a Mix of “Blockbuster Games” and “LIVE Games” in 2015

God of War 4 for PS4 Might be Announced at the Next PlayStation Experience

New Media Molecule “Game” Will Be Revealed in 2015

Platinum Games Working on “a Few” Things They Can’t Talk About Yet

Rare teases “huge year” for 2015

PlayStation Exclusive Persona 5 Is in Intensive Development in a “Crucial” Stage; News Coming After the New Year

Ανακεφαλαίωση λοιπόν. Το 2015 θα έχει 12 μήνες, Πάσχα, Χριστούγεννα, 4 εποχές κ.λπ. γιατί έτσι συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι λειτουργεί η φύση, έτσι λειτουργεί η Γη. Επιπλέον θα ανακοινωθούν games. Όπως κάθε χρόνο. Σε μερικές περιπτώσεις θα αποκαλυφθούν και πληροφορίες για games που ήδη γνωρίζουμε ότι ετοιμάζονται. Και επειδή οι τίτλοι θέλουν τέχνη για να μετατραπούν σε click bait, παρατηρήστε το εξής. Όπου υπάρχουν εισαγωγικά, άρα αυτολεξεί αναφορά σε επίσημη δήλωση/δημοσίευση από εταιρεία, χρησιμοποιούνται μόνο μία με δύο λέξεις από το σύνολο. Διότι μόλις εμφανιστεί ολόκληρη η πρόταση, αποκαλύπτεται και το ρεζιλίκι των media. Το οποίο φυσικά και θα μας συντροφεύσει το 2015. Να μια ακόμη είδηση που θα μπορούσε να δημοσιευθεί. Αλλά μας τρώνε τα κυκλώματα και τα συμφέροντα.

Αποκαλυπτικά με τον Μένιο Φουρθιώτη

Αλλά να είμαστε και δίκαιοι. Γίνεται και ρεπορτάζ. Γίνονται αποκαλύψεις. Όχι αστεία.

Minecraft creator Notch bought the most expensive house ever in Beverly Hills

Naughty Dog’s Secret: “Hire the Absolute Best People;” Pushing “to Get the Most Out of the Hardware”

Rare’s Next Xbox One AAA Game Will have “Quadrupeds;” Unreal Engine 4 Confirmed and More

Xbox Sales Discontinued by Japanese Store; 50% Discounted Xbox One Sells Out in Just One Morning

Microsoft Still Working on Xbox One Developer Features Next Month; Spencer: Excited for January Event

What’s the “genre-defining, unannounced AAA title” Sumo is working on?

Xenoblade Chronicles X Executive Director Insisted On Hiroyuki Sawano For Music

Final Fantasy XV NPC actions showcased at Comic Fiesta in Malaysia

Το μυστικό της Naughty Dog λοιπόν είναι ότι προσλαμβάνει τους καλύτερους, ο νέος τίτλος της Rare θα έχει τετράποδα, ο Notch αγόρασε έπαυλη (σημαντικό θέμα, προφανώς, για τη βιομηχανία), ενώ η Microsoft, απίστευτο, εξακολουθεί να ετοιμάζει βελτιώσεις στα dev tools κ.α. Το καλύτερο; ΕΝΑ κατάστημα στην Ιαπωνία σταματά την πώληση Xbox. Όχι μια αλυσίδα. ΕΝΑ κατάστημα. Και φυσικά αυτό πρέπει να σημαίνει κάτι. Αυτό είναι το δύσκολο για τον αρθρογράφο. Να κάνει το γεγονός αυτό να σημαίνει κάτι διαφορετικό και σημαντικό από όσα ήδη γνωρίζουμε για την κάκιστη πορεία του Xbox One στην Ιαπωνία.

Μια εικόνα, χίλια fail

You Can Almost Taste the Testosterone in These Uncharted 4 Screens

These screenshots for PS4 exclusive WiLD are really nice

Σχεδόν μπορούμε να φανταστούμε τον αρθρογράφο να γλύφει τον εικονικό ιδρώτα του Nate. Κατά τα άλλα κάτι νέες εικόνες είναι πολύ ωραίες.

Αρθρογραφία όπως “αρτογκραφία”

Συνήθως αναφερόμαστε σε “ειδήσεις”. Αλλά με τις εξελίξεις να ρίχνουν ταχύτητα κατά την εορταστική περίοδο, γεμίσαμε “άρθρα” που ήρθαν να καλύψουν το κενό.

Opinion: Why Sony Will Drop the PS4’s Price if Necessary

Rock Band 4 in 2015: let’s make it happen

Quantic Dream’s David Cage Talks About His Career and the PS4: It Allows to “Go Even Further”

Eight rad things we spotted in the Assassin’s Creed: Unity – Dead Kings trailer

Πρώτα λοιπόν έχουμε το απόλυτο λογικό κενό που προσπαθεί να εξηγήσει ότι η Sony μπορεί να ρίξει την τιμή του PS4 εφόσον χρειαστεί. Όπως και οποιοσδήποτε άλλος στην ιστορία των καταναλωτικών προϊόντων, ειδικά από τη στιγμή που είναι γνωστό πως το PS4, ως hardware, έχει κέρδος εδώ και μήνες. Ύστερα ακολουθεί κατεβατό που εξηγεί γιατί πρέπει να βγει Rock Band 4 το 2015. Όχι αν είναι πιθανό, όχι αν είναι εφικτό, όχι το πως φτάσαμε να πεθάνει εμπορικά ολόκληρο το είδος. Εξάλλου αυτά δεν είναι σημαντικά. Τα δύο τελευταία είναι τα αγαπημένα μας. Συνέντευξη του David Cage από το 2013, πάνω από 20 χιλιάδες λέξεις και αυτό που κρατά για “κράχτη” ο αρθρογράφος είναι πως το PS4 επιτρέπει στην Quantic Dream να πάει τα πράγματα πιο πέρα. Διότι το hardware βελτιώνεται για τους αντίθετους λόγους συνήθως. Όσο για το listicle/testicle περί του trailer για το DLC του Assassin’s Creed Unity…απλά αναφέρουμε ότι ένα από τα 8 φοβερά πράγματα που εντόπισε ο αρθρογράφος στο trailer είναι πως ο Arno αφήνει πάλι μούσι.

Και προφανώς το μούσι είναι αυτό που πουλάει πια. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καλή χρονιά λοιπόν, με αγάπη, υγεία και μούσια.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions