Συνδρομητικό θα είναι τελικά το PlayStation Now

0

Ως συνδρομητική υπηρεσία θα λειτουργήσει τελικά το PlayStation Now με κόστος $20 το μήνα (ή $15 με τρίμηνη δέσμευση). Η συνδρομή εξασφαλίζει πρόσβαση σε 100 και πλέον PS3 games ενώ είναι θέμα χρόνου να προστεθούν και τίτλοι PSone και PS2. Οι τίτλοι που θα καλύπτονται από τη συνδρομή θα αποτελούν πάντα υποσύνολο των τίτλων που διατίθενται και για ενοικίαση.

Όσοι έχουν τον πρωτότυπο τίτλο, δεν θα κερδίζουν κάτι πάντως αφού δεν αλλάζει πως απαιτείται η ίδια ακριβώς συνδρομή ή το αντίτιμο της ενοικίασης κάποιου τίτλου. Επιπλέον οι συνδρομητές PS Plus δεν φαίνεται να απολαμβάνουν κάποιου είδους προνόμιο.

Τα saves θα αποθηκεύονται στους servers του PS Now και θα διατηρούνται ακόμη και μετά τη λήξη της συνδρομής.

Η υπηρεσία ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου, στο PS4, για την αμερικανική αγορά. Οι υπόλοιποι περιμένουμε τη σειρά μας.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions