Έρχεται στη Δύση το Operation Abyss: New Tokyo Legacy

0

Ο τίτλος που η Ιαπωνία ξέρει ως Tokyo New World Record: Operation Abyss θα έρθει στη Δύση από τη NIS America, αλλά ως Operation Abyss: New Tokyo Legacy. Το ότι μόλις ανακοινώθηκε και sequel για την ιαπωνική αγορά θα το προσπεράσουμε σε πρώτη φάση.

Ο τίτλος της Experience για το PS Vita είναι Dungeon RPG και, όταν έρθει η ώρα, θα το βρείτε ψηφιακά αλλά και σε ράφι.

Το παιχνίδι σας μεταφέρει στο Tokyo του μέλλοντος, όπου πλάσματα γνωστά ως Variants είναι μόνιμη απειλή. Όταν ανοίγουν πύλες προς τη διάσταση που λέγεται Abyss, εννοείται ότι η ανθρωπότητα θεώρησε λογικό να κοιτάξει τι κρύβεται στην άλλη μεριά, κάτι που τελικά αναλαμβάνει το Code Physics Agency. Ο παίκτης εισχωρεί στην Xth Squad, η οποία αποτελείται βέβαια από εφήβους που καλούνται να αποφεύγουν παγίδες, να αντιμετωπίσουν τέρατα αλλά, τελικά, να ανακαλύψουν και τα μυστήρια της Abyss.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions