Η Valve επαναφέρει το Hatred στο Steam Greenlight και ζητά συγνώμη

0

Ο Game Newell ζήτησε συγνώμη για την αφαίρεση του Hatred από το Steam Greenlight, αναφέροντας ότι η σχετική απόφαση ήταν λανθασμένη και πως η υπηρεσία Steam παραμένει εργαλείο παραγωγής και διάθεσης περιεχομένου τόσο για δημιουργούς, όσο και για παίκτες.

Το Hatred έχει αναμενόμενα κάνει ντόρο αφού καλεί τον παίκτη να βγει οπλισμένος και να σκοτώσει πολίτες αδιάκριτα και χωρίς κάποιο άλλο ιδιαίτερο κίνητρο ή αφορμή. Η Valve μάλλον αντιλήφθηκε τον αναπόφευκτο χαμό και, αφαιρώντας τον τίτλο της Destructive Creatinons από τους καταλόγους της κατέληξε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Η διορθωτική κίνηση πάντως έγινε γρήγορα.

Οπότε όλοι μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε να εξετάζουμε το “φαινόμενο” που λέγεται Hatred.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions